Rubix mysli ze jest panem i władcą ............ OTS MIAL BYC JAK REAL TO NA HUJ SIE WPIERDALASZ W SPRAWY GRACZY !!! Zbiera kase na dedyka ktorego wcale nie ma, poprostu chce tylko zarobic na tym otsie nie liczy sie dla niego atmosfera na otsie i najwazniejsze CO MYSLA GRACZE.Wykorzystal Kepuda () do prac przy otsie ale z dziwnych powodow Kepud zrezygnowal czyzby wkurzalo go zachowanie rubixa ? Ja juz koncze gre na tym ots pozdro dla wszystkich =****************
Ostatnio edytowany przez Kwiatek (2008-05-08 16:41:34)
Kwiatek napisał:
Rubix mysli ze jest panem i władcą ............
a tak nie jest? to jest jego serwer i jak by nie patrzec on tu rządzi i nie robi go to ze kilku z nas najwyzej opusci serwer bo na nasze miejsce przyjdą następni
Kwiatek napisał:
OTS MIAL BYC JAK REAL TO NA HUJ SIE WPIERDALASZ W SPRAWY GRACZY !!!
GM jest od tego zeby kontrolwoac graczy, pozatym Rubix tez człowiek i ma ochote z kims porozmawiac na tibii, więc ma prawo istniec pomiędzy graczami (chociaz wiem ze tutaj chodzi Ci pewnie o jakis konkretny przykład którego nie podałeś)
Kwiatek napisał:
Zbiera kase na dedyka ktorego wcale nie ma,
nie ma go bo się skończył - z tego co wiem
Kwiatek napisał:
z dziwnych powodow Kepud zrezygnowal czyzby wkurzalo go zachowanie rubixa ?
plotka? pozatym wydaje mi sie ze to sprawa pomiędzy Kepim a Rubixem
Kwiatek napisał:
Ja juz koncze gre na tym ots pozdro dla wszystkich =****************
BAJOOO !!! <3333
Rzur nie we wszystkim masz racje ale nie chce mi sie tlumaczyc. A pozatym to jak w sadzie ty bedizesz mial dowody ktore beda sprowadzaly na nasza wine a my na jego . Gracz tez moze miec pretensje.
to se zrob swojego otsa ^^ i ciekawe czy bedziesz taki hop siup. myslisz ze milo jest pracowac z kims np z graczami ktorzy pizgaja wrzutami ?
Kwiatek a idz pan w ~~~ komu potrzeba botterow ?